DINKO BURIĆ PODRŽAO VESNU ZA ŽUPANICU: Uvijek se nesebično daje u zalaganju za Slavoniju i za našu županiju

Aktualni gradonačelnik Belišća i kandidat za još jedan mandat na tom mjestu Dinko Burić danas je dao javnu podršku Vesni Vučemilović, kandidatkinji Domovinskog pokreta za županicu Osječko-baranjske županije.

Vesna Vučemilović uvijek je dobrodošla u Belišću, kao i svi oni koji ovom gradu žele dobro. No ovdje sam kako bi joj dao potporu u nastavku njezinog političkog rada, kazao je gradonačelnik Belišća Dinko Burić.

Dodao je da želi da Vesna uvijek bude ponosna na zavičaj iz kojeg dolazi i da se uvijek nesebično daje u zalaganju za Slavoniju, za našu županiju.

„Time očekujem naravno i za naše Belišće i to kroz djelovanje kako u Hrvatskom Saboru tako i na razini županije“ –kazao je Burić

Vesna Vučemilović istaknula  je kako joj  Burićeva potpora puno znači, kako joj je to velika čast, ali i odgovornost i obveza.

„ Belišće je grad u Osječko-baranjskoj županiji koji je na ponos i diku svima nama i treba nam biti uzor kako se u jednoj realtivno maloj sredini može kvalitetno živjeti“ – istaknula je Vučemilović

Upravo u Belišću Vesna Vučemilović danas je prikupljala potpise građana, premda ih, kako ja kazala, već ima dovoljno. Tom prigodom zahvalila se i svim volonterima koji im vrijedno i od srca pomažu.

 

Autor: Marko Lubina

Komentiraj

Najnovije