Poziv na set radionica „Uvod u poduzetništvo“

Želiš li postati uspješan poduzetnik? Ne znaš sve informacije? Želiš naučiti kako voditi svoj poduzetnički pothvat sa što manje rizika za kaznom? Onda je ciklus predavanja pod zajedničkim nazivom „Uvod u poduzetništvo“ pravo mjesto za sve poduzetnike i buduće poduzetničke pothvate koji žele biti USPJEŠNI!

Lokalna razvojna agencija Grada Belišća d.o.o. poziva sve poduzetnike, poduzetnike početnike i one koji žele postati poduzetnici da se prijave na set pravnih, računovodstvenih, poduzetničkih radionica u sklopu projekta  „Enabling Development of Sustainable Cross-Border Clusters”, HR-RS 265, (CBC Clusters) koji je financiran sredstvima Interreg IPA Programa prekogranične suradnje Hrvatska – Srbija 2014-2020.

Ciklusi predavanja pod zajedničkim nazivom Uvod u poduzetništvo odvijati će se tijekom veljače 2021. godine on-line, u formatu Webinara, ali i uživo ukoliko epidemiološki uvjeti to budu dozvoljavali. Svi zainteresirani poduzetnici i budući poduzetnici mogu se prijaviti za sudjelovanje na predavanjima putem e-maila: info@lra-belisce.hr

Teme ciklusa predavanja biti će:       

  1. Pravni okvir – osnivanje poduzetničkog subjekta
  2. Računovodstvo i porezi
  3. Izrada poslovnog plana
  4. Marketing i prodaja

Edukacija će obuhvaćati predavanja iz navedenih područja (50%) i praktičnu izvedbu (50%) uz  stručno vodstvo predavača. O točnim terminima održavanja edukacija polaznici će biti obaviješteni putem web stranice Lokalne razvojne agencije Grada Belišća,  CBCB aplikacije i na e-mail.

Za dodatne informacije obratite se na  e-mail info@lra-belisce.hr ili na broj telefona 031/358-241

Izvor

Najnovije