SLAVONSKI BROD – Kako je mladi bračni par od Dom za starije pretvorio u luksuzan s vrhunskom njegom za starije i nemoćne

SLAVONSKI BROD – Mladi poduzetnici, i mladi bračni par Ivana i Filip Opačak ogledni su primjer poduzetništva, mladih ljudi u svijetu biznisa.

Naime, empatija prema starijim osobama koja je u visokoj razini prisutna u njihovom poslu,  rezultiralo je stalnim ulaganjem u njihov Dom za starije i nemoćne “RUKA U RUCI”. Te su isti praktički pretvorili u luksuzan hotel za starije osobe, a opet s pristupačnim cijenama, vodeći brigu i socijalnu politiku u ova teška vremena.

S početkom korona krize, koja je najviše pogađala stariju populaciju, Ivana i Filip povukli su poslovni potez koji se na kraju ispostavio itekako ispravnim. Uložili su maksimalne napore u podizanju kvalitete njege, posebice zaštite od virusa, i općenito zdravstvene zaštite. Paralelno s time su i sam objekat preuređivali, i od njega napravili pravu ljepoticu za živjeti, u kojoj štićenici Doma mogu disati punim plućima.

S time je stigla i nagrada u obliku licence za povećanje kapaciteta Doma, jer zadovoljavaju apsolutno sve uvjete u norme propisane za ovakvu djelatnost.

Što se aktualne situacije tiče i procijepljenosti štićenika Doma za starije i nemoćne “RUKA U RUCI”, tek još nekoliko štićenika čeka cijepljenje, odnosno procijepljenost korisnika je preko 90%.

Ono što su obitelji potencijalnih korisnika Doma za svoje bližnje prepoznali je svakako stručnost osoblja, više nego zadovoljavajući prostori, nadasve čisti i uredni, na što se obraća posebna pozornost. Nadalje, blizina bolnice, prostrano dvorište, blizina savske šetnice, blizina Gradskih bazena, i sportske dvorane “Vijuš”(…), tako da korisnici praktički imaju sve doslovno na dohvat ruke.

Ivana i Filip novac su uložili također u novo vozilo koje je na usluzi korisnicima Doma, kako primarno za odlazak u zdravstvene ustanove, tako i za druge potrebe u vidu kupovine i ostaloga.

Potvrdili su za naš medij da uskoro stiže i sanitetsko vozilo koje će biti na raspolaganju nepokretnim osobama korisnicima Doma za starije “RUKA U RUCI”.

Ivana i Filip ponosni su na svoj uspješan rad sa starijim i nemoćnim osobama u toj mjeri da su u svakom trenutku bez najave spremni dočekati bilo kojeg člana obitelji potencijalnih korisnika, te se uvjere u kvalitetu njihove usluge.

Sve dodatne informacije za smještaj u Domu “RUKA U RUCI” možete dobiti na kontakt broj 099/190 57 00 ili upitom na e-mail domrukauruci@gmail.com ili dolaskom na adresu Stanka Vraza 13. Svi oni koje za početak zanima više informacija osim navedenih kontakata mogu pogledati klikom OVDJE.

Autor: Marko Lubina

Najnovije

Kako bi poboljšao vaše iskustvo na portalu, Jastrebarska Stvarnost pohranjuje privremene kolačiće u korisnička računala. Kolačići su tekstualne datoteke koje ne mogu naštetiti vašem računalu, a ako želite, možete ih obrisati u vašem pregledniku, no onda će vam se obavijest pojaviti prilikom sljedećeg otvaranja portala. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama. Naša je dužnost zbog direkcije EU (EU Cookies Policy) zatražiti dozvolu za pohranjivanje kolačića. Pročitajte naše uvjete korištenja i pravila privatnosti za više informacija.

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji. Ispod je lista izvora koji automatski postavljaju kolačiće na Vaš uređaj. Možete ih pojedinačno uključiti ili isključiti u bilo kojem trenutku. Pročitajte više u našim pravilima privatnosti

Neophodni kolačići trebali bi biti omogućeni uvijek kako bismo mogli spremiti vaše postavke kolačića.

Ova opcija je uvijek automatski uključena i postavlja samo jedan funkcionalni kolačić u Vaš preglednik kako bi sustav znao koje su vaše postavke. Taj kolačić spriječava nepotrebno pojavljivanje ovog prozora.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Analytics usluge koja prati Vaše korištenje ove stranice. Također dozvoljava instalaciju Google Analytics kolačića.

Google Analytics prati koje članke čitate, koliko vremena provodite na stranici i ostale parametre Vaše aktivnosti na našoj stranici. Koristimo Google Analytics uslugu kako bismo što bolje mogli analizirati korištenje naše stranice te na taj način pružili najbolju moguću uslugu Vama.

Isključivanjem ovog kolačića onemogućavate učitavanje skripte Google Analytics-a i onemogućavate praćenje Vašeg kretanja na ovoj web stranici.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Adsense usluge koja koristi prikupljene podatke o Vašim aktivnostima na internetu kako bi Vam omogućila personalizirane oglase na našim stranicama.

Isključivanjem ovog kolačića, onemogućavate Google skriptu koja instalira kolačić na Vaš preglednik koji služi kako bi Vam donio relevantne, personalizirane oglase na našoj web stranici.

Uključivanjem ovog kolačića dozvoljavate učitavanje skripte našeg partnera "Midas Network d.o.o." koja prikazuje relevantne oglase na našim stranicama.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate našem partneru "Midas Network d.o.o." prikazivanje relevantnih, sponzoriranih oglasa.

Ovaj kolačić dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje prikazivanje i korištenje Facebook sustava za komentiranje članaka.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate učitavanje i korištenje Facebook komentara na našim stranicama što također spriječava instalaciju Facebook kolačića koji prati Vaše ponašanje na našim stranicama kako bi Vam mogao prikazati relevantnije sadržaje kasnije.

Ova opcija dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje povezivanje sa sustavom "OneSignal" koji koristimo kako bismo Vas mogli obavijestiti o svim novim sadržajima na našoj stranici ako prihvatite slanje notifikacija na Vaš uređaj.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za uslugu "OneSignal" koja u tom slučaju neće raditi. Ako želite obavijesti o novim sadržajima na našim stranicama, omogućite ovu opciju i prihvatite notifikacije kada Vam se pojavi prozor s upitom.

Dozvoljavanjem ove opcije prihvaćate učitavanje fonta na našoj web stranici koji dolaze sa Google-ovih servera. Google svakom takvom konekcijom prikuplja podatke korisnika.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za Google Font-ove što spriječava njihovo prikupljanje podataka korisnika, ali također onemogućava učitavanje zadanog fonta na web stranici što bi moglo narušiti Vaše korištenje stranice.