WiFi4EU: Postavljeno 12 pristupnih točaka za spajanje na besplatnu WiFi mrežu u Antunovcu i Ivanovcu

Na području Općine Antunovac postavljeno je ukupno 12 pristupnih točaka za spajanje na besplatnu WiFi mrežu čime se znatno podigla razina besplatnog pristupa internetu na našem području.

Šest vanjskih WiFi hot-spotova nalaze se na sljedećim lokacijama: Hrvatski dom Antunovac (2 točke), Hrvatski dom Ivanovac (2 točke), prostor NK Vitez Antunovac (1 točka) te prostor NK Slavonija Ivanovac (1 točka).

Postavljeno je i šest unutarnjih pristupnih točaka; po jedna na lokacijama Hrvatski dom Antunovac, Hrvatski dom Ivanovac, prostor NK Vitez Antunovac te prostor NK Slavonija Ivanovac, dok su dvije pristupne točke postavljene u Poduzetničkom inkubatoru i akceleratoru Antunovac.

Prijava na navedene Wi-Fi hot-spotove je jednostavna – nakon odabira ponuđene mreže WiFi4EU, odaberite „Login“, a po uspješnom spajanju na mrežu prikazat će vam se tekst „Uspješno ste logirani“ – na priloženim fotografijama možete vidjeti kako ovaj kratak i vrlo jednostavan proces izgleda.

Postavljenih 12 pristupnih točaka za besplatnu WiFi mrežu omogućeno zahvaljujući uspješnoj prijavi Općine Antunovac na inicijativu WiFi4EU čime nam je dodijeljen vaučer u vrijednosti od 15.000,00 eura, a sve s ciljem osiguravanja visokokvalitetnog besplatnog pristupa internetu za sve naše mještane i posjetitelje.

Izvor

Autor: Predrag Martinović

Komentiraj

Najnovije