Završeni radovi energetske obnove područne škole „OŠ Antunovac“ u Ivanovcu

Radovi na energetskoj obnovi područne škole „OŠ Antunovac“ u Ivanovcu su završeni u cijelosti! Vjerujemo kako će i učenicima i nastavnom osoblju nastava biti ugodnija, kada se napokon vrate u školske klupe.

Školska zgrada obnovljena je u okviru provedbe projekta vrijednog 1.469.622,89 kuna, a čiji je nositelj Osječko-baranjska županija (izvori financiranja: Osječko-baranjske županija 623.387,85 kuna, sredstva EU 846.235,06 kuna).

Rezultati projekta „Energetska obnova zgrade OŠ Antunovac, PŠ Ivanovac na adresi Crkvena ulica 1 A, Ivanovac 4.2.1.04.0553“ doprinijet će smanjenju potrošnje energije za grijanje/hlađenje na godišnjoj razini od najmanje 50% u odnosu na godišnju potrošnju energije za grijanje/hlađenje prije provedbe navedenih mjera te korištenju obnovljivih izvora energije.

Nadalje, na prijedlog Općinskog načelnika Općina Antunovac dodatno je početkom godine opremila školu novom pametnom pločom kako bi učenicima koristila i bila na raspolaganju za lakše i modernije praćenje nastave. Nadamo se brzom povratku naše djece u školske klupe!

Izvor

Autor: Predrag Martinović

Komentiraj

Najnovije